Matura shtetërore, më 9 qershor testi i parë, teza do të hartohet nga mësuesit

Publikuar më: 6/6/2022, ora 15:55

Matura shtetërore, më 9 qershor testi i parë, teza do të hartohet nga mësuesit

Publikuar më: 6/6/2022, ora 15:55

33 mijë maturantë pritet t’i nënshtrohen procesit më të rëndësishëm për mbylljen e shkollës së mesme dhe hyrjen në Universitete. Të enjten e 9 qershorit nis matura shtetërore, me provimin e parë të gjuhës së huaj. Ministria e arsimit ka rikthyer mësuesit në rolin e hartuesve të tezës për të siguruar që pyetjet e provimit të jenë brenda programit mësimor.

Matura shtetërore, më 9 qershor testi i parë, teza do të hartohet nga mësuesit

Publikuar më: 6/6/2022, ora 15:55

33 mijë maturantë pritet t’i nënshtrohen procesit më të rëndësishëm për mbylljen e shkollës së mesme dhe hyrjen në Universitete. Të enjten e 9 qershorit nis matura shtetërore, me provimin e parë të gjuhës së huaj. Ministria e arsimit ka rikthyer mësuesit në rolin e hartuesve të tezës për të siguruar që pyetjet e provimit të jenë brenda programit mësimor.