Matura Shtetërore, nxënësit: Testi, i vështirë; Opozita: Teza doli

Të lodhur, konfuzë, por mes tyre dhe të sigurtë për mënyrën si shkoi provimi i dytë i maturës.

Shkarkoni aplikacionin e A2