Maturantët drejt Europës, në 10 ditë, 2600 aplikime për studime jashtë vendit – A2

Maturantët drejt Europës, në 10 ditë, 2600 aplikime për studime jashtë vendit

Këtë verë duket se nuk ka qetësi për maturantët. Kërkojnë mundësi më të mira studimi dhe jashtë Shqipërisë. Qendra e Shërbimeve Arsimore, këtë periudhë është plot me të rinj. Aplikojnë për legalizimin e dokumenteve të shkollës së mesme, për të studiuar në universitetet jashtë vendit. Janë të bindur se në Europë e përtej saj mundësitë janë shumë të mira, ndaj nuk e mendojnë kthimin në Shqipëri pas studimeve.