Maturantët në klasa, mësimi online shkaktonte pasiguri të nxënësit për provimet

Për ta sot është ditë entuziazmi. Maturantët kthehen në bankat e shkollës dhe një komunikim direkt me mësuesit është një moment çlirimi, ndërsa do bëhen gati për të dhënë provimet e maturës.