Mazhoranca miraton buxhetin, me shumicë kartonash socialistët rrëzojnë çdo ndryshim

Publikuar më: 25/11/2022, ora 12:48

Mazhoranca miraton buxhetin, me shumicë kartonash socialistët rrëzojnë çdo ndryshim

Publikuar më: 25/11/2022, ora 12:48

Seanca plenare e ditës së enjte u zgjat mes debatesh përtej orëve të para të mëngjesit. Në fund, socialistët shfrytëzuan numrat për të miratuar buxhetin 2023 dhe ndryshimet në taksa. Opozita nga ana tjetër, që kishte depozituar disa dhjetëra amendamente, i pa të gjitha të rrëzohen me votë.

Mazhoranca miraton buxhetin, me shumicë kartonash socialistët rrëzojnë çdo ndryshim

Publikuar më: 25/11/2022, ora 12:48

Seanca plenare e ditës së enjte u zgjat mes debatesh përtej orëve të para të mëngjesit. Në fund, socialistët shfrytëzuan numrat për të miratuar buxhetin 2023 dhe ndryshimet në taksa. Opozita nga ana tjetër, që kishte depozituar disa dhjetëra amendamente, i pa të gjitha të rrëzohen me votë.