Mazniku: U nxituam për ta prishur Teatrin pasi ishte i rrezikshëm për njerëzit që rrinin aty

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbian Mazniku, i ftuar në “Ditari” në A2, u shpreh se për prishjen e Teatrit Kombëtar u ndoq procedura ligjore dhe shpjegoi se nxitimi erdhi për shkak se ajo godinë përbënte rrezik për artistët që qëndronin aty.