Mbahet sot në Beograd takimi i radhës i “Open Balkan”

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 11:51

Mbahet sot në Beograd takimi i radhës i “Open Balkan”

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 11:51

Zhvillohet sot në Beograd takimi i radhës i “Ballkanit të Hapur”. Mbledhja pritet të mbahet në parlamentin serb ku do të marrin pjesë edhe i dërguari i BE-së, Miroslav Lajçak. Kryeministri Edi Rama, i dërguari i SHBA-së për Ballkanin, Gabriel Escobar, dhe zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikola Dimitrov, do t’i bashkohen konferencës online.

Mbahet sot në Beograd takimi i radhës i “Open Balkan”

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 11:51

Zhvillohet sot në Beograd takimi i radhës i “Ballkanit të Hapur”. Mbledhja pritet të mbahet në parlamentin serb ku do të marrin pjesë edhe i dërguari i BE-së, Miroslav Lajçak. Kryeministri Edi Rama, i dërguari i SHBA-së për Ballkanin, Gabriel Escobar, dhe zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikola Dimitrov, do t’i bashkohen konferencës online.