Mban “fronin” prej 18 vitesh, shpallet aeroporti më i mirë në Europë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 09:57

Mban “fronin” prej 18 vitesh, shpallet aeroporti më i mirë në Europë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 09:57

Aeroporti i Zyrihut është vlerësuar si aeroporti më i mirë në Europë, nga The World Travel Awards, programi që konsiderohet si organizmi ndërkombëtar kryesor për vlerësimin e sektorit të udhëtimeve dhe turizmit global.

Mban “fronin” prej 18 vitesh, shpallet aeroporti më i mirë në Europë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 09:57

Aeroporti i Zyrihut është vlerësuar si aeroporti më i mirë në Europë, nga The World Travel Awards, programi që konsiderohet si organizmi ndërkombëtar kryesor për vlerësimin e sektorit të udhëtimeve dhe turizmit global.