Mbërrijnë 1170 vaksina nga Pfizer, Rama: Nuk mund të çojmë doza në Kosovë, por mund të vaksinojmë 50 mjekë

Kryeministri Edi Rama ka bërë një deklaratë për shtyp nga Rinasi, ku mbërritën dhe dozat e para të vaksinave të Pfizer, sipas marrëveshjes së arritur me qeverinë, e cila u miratua së fundmi në Kuvend.