Mbesa nuk pranon të kthehet në Shqipëri, gjyshërit: Nuk është e radikalizuar, ka frikë

Publikuar më: 27/10/2020, ora 20:40

Mbesa nuk pranon të kthehet në Shqipëri, gjyshërit: Nuk është e radikalizuar, ka frikë

Publikuar më: 27/10/2020, ora 20:40

Një ditë pasi 4 fëmijë dhe 1 grua lanë kampin Al-Hawl në Siri me ndërmjetësim të Qeverisë shqiptare, shpresa se do të dalin edhe të tjerë është ndezur te familjet shqiptare. Edhe gjyshërit Asije dhe Dylber Shuli në fshatin Zagorçan të Pogradecit tashmë kanë nisur të shpresojnë se 5 nipërit e tyre do të kthehen në shtëpi. Ata kanë ndjekur me detaje çdo zhvillim dhe kërkojnë që shteti të vazhdojë përpjekjet për të kthyer familjarët e tyre.

Mbesa nuk pranon të kthehet në Shqipëri, gjyshërit: Nuk është e radikalizuar, ka frikë

Publikuar më: 27/10/2020, ora 20:40

Një ditë pasi 4 fëmijë dhe 1 grua lanë kampin Al-Hawl në Siri me ndërmjetësim të Qeverisë shqiptare, shpresa se do të dalin edhe të tjerë është ndezur te familjet shqiptare. Edhe gjyshërit Asije dhe Dylber Shuli në fshatin Zagorçan të Pogradecit tashmë kanë nisur të shpresojnë se 5 nipërit e tyre do të kthehen në shtëpi. Ata kanë ndjekur me detaje çdo zhvillim dhe kërkojnë që shteti të vazhdojë përpjekjet për të kthyer familjarët e tyre.