Mbështetja për bujqësinë, zv.ministri Kote: Ky sektor është në rrugën e duhur dhe i orientuar

Publikuar më: 22/9/2021, ora 22:31

Mbështetja për bujqësinë, zv.ministri Kote: Ky sektor është në rrugën e duhur dhe i orientuar

Publikuar më: 22/9/2021, ora 22:31

Zëvendësministri i Bujqësisë Dhimitër Kote e shikon me optimizëm mbështetjen ndaj bujqësisë për këtë mandat qeverisës. Në studion e A2 Business ai tha se ky sektor është në rrugën e duhur dhe i orientuar se ku do të shkojë.

Mbështetja për bujqësinë, zv.ministri Kote: Ky sektor është në rrugën e duhur dhe i orientuar

Publikuar më: 22/9/2021, ora 22:31

Zëvendësministri i Bujqësisë Dhimitër Kote e shikon me optimizëm mbështetjen ndaj bujqësisë për këtë mandat qeverisës. Në studion e A2 Business ai tha se ky sektor është në rrugën e duhur dhe i orientuar se ku do të shkojë.