Mbetjet urbane në Vjosë, Kumbaro premton ndërtimin e vendgrumbullimeve

Publikuar më: 7/6/2022, ora 12:28

Mbetjet urbane në Vjosë, Kumbaro premton ndërtimin e vendgrumbullimeve

Publikuar më: 7/6/2022, ora 12:28

Lumi i Vjosës ashtu siç cilësohet unik si ndër lumenjtë e fundit të egër në Europë, ashtu mund të cilësohet unik edhe për faktin që përgjatë shtratit të tij depozitohen mbetje urbane. Problematika e pranuar edhe nga ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, premtohet të zgjidhet me zbatimin e projekteve që parashikojnë ndërtimin e vendgrumbullimeve të reja për mbetjet urbane.

Mbetjet urbane në Vjosë, Kumbaro premton ndërtimin e vendgrumbullimeve

Publikuar më: 7/6/2022, ora 12:28

Lumi i Vjosës ashtu siç cilësohet unik si ndër lumenjtë e fundit të egër në Europë, ashtu mund të cilësohet unik edhe për faktin që përgjatë shtratit të tij depozitohen mbetje urbane. Problematika e pranuar edhe nga ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, premtohet të zgjidhet me zbatimin e projekteve që parashikojnë ndërtimin e vendgrumbullimeve të reja për mbetjet urbane.