Mbi 1.5 miliardë euro shpenzimet e turistëve në vend, rekord në gjysmën e parë të vitit

Publikuar më: 12/9/2023, ora 09:43

Mbi 1.5 miliardë euro shpenzimet e turistëve në vend, rekord në gjysmën e parë të vitit

Publikuar më: 12/9/2023, ora 09:43

Të huajt që erdhën në Shqipëri në muajt prill, maj dhe qershor shpenzuan 930 milionë euro. Ndërsa në gjysmën e parë të vitit turistët nxorën në total nga xhepat mbi 1.5 miliardë euro. Këto janë shifrat më të larta të shënuara ndonjëherë.

Mbi 1.5 miliardë euro shpenzimet e turistëve në vend, rekord në gjysmën e parë të vitit

Publikuar më: 12/9/2023, ora 09:43

Të huajt që erdhën në Shqipëri në muajt prill, maj dhe qershor shpenzuan 930 milionë euro. Ndërsa në gjysmën e parë të vitit turistët nxorën në total nga xhepat mbi 1.5 miliardë euro. Këto janë shifrat më të larta të shënuara ndonjëherë.