Mbi 1 mijë viktima ende pa emër, sulmet në Kullat Binjake po marrin jetë edhe pas 22 vitesh

Publikuar më: 11/9/2023, ora 20:12

Mbi 1 mijë viktima ende pa emër, sulmet në Kullat Binjake po marrin jetë edhe pas 22 vitesh

Publikuar më: 11/9/2023, ora 20:12

Në 22 vjetorin e sulmeve terroriste të 11 shtatorit në Nju Jork, janë identifikuar dy prej rreth 3 mijë njerëzve që humbën jetën në Qendrën Botërore të Tregtisë. Njoftimi vjen nga autoritetet amerikane pas shqyrtimeve të avancuara të testeve të ADN-së. Bëhet fjalë për një burrë dhe një grua, përkatësisht viktima e 1648 dhe e 1649 e sulmeve në Kullat Binjake, që tashmë nuk janë më.

Mbi 1 mijë viktima ende pa emër, sulmet në Kullat Binjake po marrin jetë edhe pas 22 vitesh

Publikuar më: 11/9/2023, ora 20:12

Në 22 vjetorin e sulmeve terroriste të 11 shtatorit në Nju Jork, janë identifikuar dy prej rreth 3 mijë njerëzve që humbën jetën në Qendrën Botërore të Tregtisë. Njoftimi vjen nga autoritetet amerikane pas shqyrtimeve të avancuara të testeve të ADN-së. Bëhet fjalë për një burrë dhe një grua, përkatësisht viktima e 1648 dhe e 1649 e sulmeve në Kullat Binjake, që tashmë nuk janë më.