Mbi 100 automjete në radhë në aksin Boboshticë-Dardhë

Pandemia dhe kufizimi i lëvizjeve ka bërë që të jenë të shumtë qytetarët që gjatë këtyre ditëve festive i janë drejtuar Korçës dhe fshatrave të saj. Për pasojë ka pasur bllokimi në lëvizjen në aksin rrugor që të çon drejt Dardhës.