Mbi 100 milimetra shi dhe deti 5-6 ballë

Publikuar më: 26/9/2022, ora 08:06

Mbi 100 milimetra shi dhe deti 5-6 ballë

Publikuar më: 26/9/2022, ora 08:06

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja