Mbi 1000 viktima në Francë, si janë pritur masat drastike?

Franca ka raportuar mbi 1000 viktima nga koronavirusi, ndërkohë që Presidenti Emmanuel Macron tha se “gara” kundër Covid-19 mund të fitohet vetëm me masa drastike. Përtej paralajmërimeve, se si është gjendja në realitet në një prej shteteve kryesorë të Bashkimit Europian, gazetarja Elda Spaho, njëkohësisht eksperte avokatie dhe komunikimi, e tregoi përmes Skype, në “Ditarin” e orës 13:00 në A2