Mbi 15 mijë shqiptarë të bllokuar në kufirin me Greqinë

Situata në Kakavijë vijon të jetë shqetësuese, me radhë kilometrike dhe mbi 15 mijë persona që presin të kalojnë nga Shqipëria drejt Greqisë. Detajet i jep gazetarja e A2 Jerola Ziaj.