Mbi 17 milionë euro për “Smart Balkans”, programi ofron 450 grante për shoqërinë civile dhe median

Publikuar më: 17/6/2022, ora 20:15

Mbi 17 milionë euro për “Smart Balkans”, programi ofron 450 grante për shoqërinë civile dhe median

Publikuar më: 17/6/2022, ora 20:15

Është prezantuar projekti më i ri rajonal 4-vjeçar, “Smart Ballkan”, nga zbatuesi i programit për Shqipërinë dhe Kosovën, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim. Me mbështetjen financiare të qeverisë së Norvegjisë me një fond mbi 17 milionë euro, Smart Balkans do të japë 450 grante për shoqërinë civile dhe mediat.

Mbi 17 milionë euro për “Smart Balkans”, programi ofron 450 grante për shoqërinë civile dhe median

Publikuar më: 17/6/2022, ora 20:15

Është prezantuar projekti më i ri rajonal 4-vjeçar, “Smart Ballkan”, nga zbatuesi i programit për Shqipërinë dhe Kosovën, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim. Me mbështetjen financiare të qeverisë së Norvegjisë me një fond mbi 17 milionë euro, Smart Balkans do të japë 450 grante për shoqërinë civile dhe mediat.