Mbi 20 mijë familje largohen nga ndihma ekonomike

Mbi 20 mijë familje kanë dalë nga skema e ndihmës ekonomike gjatë vitit 2018. Kjo është shifra që bëhet publike në raportin e Shërbimit Social Shtetëror për vitin 2018. Sipas të dhënave, përfitues të ndihmës në total janë 51 834 familje dhe individë në nevojë. Ndërkohë që 20 202 familje të tjera janë refuzuar nga sistemi për mospërputhje gjatë verifikimit të të dhënave.