Mbi 2000 raketa nga fillimi i luftës, Rusia vijon bombardimet në veri dhe jug të Ukrainës

Publikuar më: 6/5/2022, ora 09:57

Mbi 2000 raketa nga fillimi i luftës, Rusia vijon bombardimet në veri dhe jug të Ukrainës

Publikuar më: 6/5/2022, ora 09:57

Që nga fillimi i luftës, Rusia ka lëshuar në Ukrainë më shumë se 2 mijë raketa. Kështu pretendon presidenti Volodymyr Zelensky, i cili situatën në zonën e fundit të rezistencës në Mariupol, në metalurgjikun Azovstal, e konsideroi një ferr në tokë. “Aktualisht, sulmet dhe bombardimet e Rusisë në Azovstal nuk po ndalojnë. Por ende duhet të nxirren civilët, gratë dhe fëmijët. Aty mbetën shumë fëmijë. Vetëm imagjinoni këtë ferr! Aty ka fëmijë! Më shumë se dy muaj sulme të vazhdueshme, bombardime, vdekje të vazhdueshme aty pranë”, tha Zelensky.

Mbi 2000 raketa nga fillimi i luftës, Rusia vijon bombardimet në veri dhe jug të Ukrainës

Publikuar më: 6/5/2022, ora 09:57

Që nga fillimi i luftës, Rusia ka lëshuar në Ukrainë më shumë se 2 mijë raketa. Kështu pretendon presidenti Volodymyr Zelensky, i cili situatën në zonën e fundit të rezistencës në Mariupol, në metalurgjikun Azovstal, e konsideroi një ferr në tokë. “Aktualisht, sulmet dhe bombardimet e Rusisë në Azovstal nuk po ndalojnë. Por ende duhet të nxirren civilët, gratë dhe fëmijët. Aty mbetën shumë fëmijë. Vetëm imagjinoni këtë ferr! Aty ka fëmijë! Më shumë se dy muaj sulme të vazhdueshme, bombardime, vdekje të vazhdueshme aty pranë”, tha Zelensky.