Mbi 30 mijë raste në Francë, OBSH: Kufizimet, të pashmangshme

Franca, Italia, Gjermania dhe Polonia raportuan shifra rekord të infektimeve ditore, ndërsa OBSH paralajmëroi se kufizimet janë të pashmangshme. Rajoni Italian i Kampanias mbylli shkollat, kurse Greqia vendosi në izolim qytetin e Kozanit.