Mbi 30 vite pa investim, nxënësit mësojnë në një shkollë ngrehinë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 11:56

Mbi 30 vite pa investim, nxënësit mësojnë në një shkollë ngrehinë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 11:56

40 fëmijë në fshatin Shëngjergj zhvillojnë procesin mësimor në një godinë të amortizuar dhe madje të rrezikshme. Nxënësit kanë ftohtë, uji u vjen i ndotur, për të mos folur më pas për tavanet e prishura apo tualetet e frikshme.

Mbi 30 vite pa investim, nxënësit mësojnë në një shkollë ngrehinë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 11:56

40 fëmijë në fshatin Shëngjergj zhvillojnë procesin mësimor në një godinë të amortizuar dhe madje të rrezikshme. Nxënësit kanë ftohtë, uji u vjen i ndotur, për të mos folur më pas për tavanet e prishura apo tualetet e frikshme.