Mbi 40 mijë arsimtarë dhe edukatorë të vaksinuar, Manastirliu: Lehtësim për vitin e ri shkollor

Mbi 40 mijë pedagogë, mësues dhe edukatorë janë vaksinuar, nga të cilët rreth 11 mijë i kanë kryer të dyja dozat e vaksinës, thotë Ministria e Shëndetësisë. Që prej nisjes së procesit të vaksinimit janë mbi 816 mijë qytetarë të vaksinuar, nga të cilët, 320 mijë i kanë kryer të dyja dozat e vaksinës anti-covid.