Mbi 50 mijë dosje në Gjykatën e Lartë, Avdyli: Qytetarët t’i drejtohen ndërmjetësimit, më pak kosto dhe më shpejt në kohë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 23:24

Mbi 50 mijë dosje në Gjykatën e Lartë, Avdyli: Qytetarët t’i drejtohen ndërmjetësimit, më pak kosto dhe më shpejt në kohë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 23:24

Drita Avdyli, kryetarja e Dhomës Kombëtare të Ndërmjetësimit ka sjellë një sërë arsyesh se përse në rast të një konflikti, qytetari mund të zgjedhë që të shuajë me anë të ndërmjetësimit pa pasur nevojë që të përfundojë në dyert e gjykatës.

Mbi 50 mijë dosje në Gjykatën e Lartë, Avdyli: Qytetarët t’i drejtohen ndërmjetësimit, më pak kosto dhe më shpejt në kohë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 23:24

Drita Avdyli, kryetarja e Dhomës Kombëtare të Ndërmjetësimit ka sjellë një sërë arsyesh se përse në rast të një konflikti, qytetari mund të zgjedhë që të shuajë me anë të ndërmjetësimit pa pasur nevojë që të përfundojë në dyert e gjykatës.