Mbi 700 apartamente të djegura në Tiranë! Ekspertët: Qytetarët sigurohen vetëm për shërbimet e detyrueshme

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:47

Mbi 700 apartamente të djegura në Tiranë! Ekspertët: Qytetarët sigurohen vetëm për shërbimet e detyrueshme

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:47

Sigurimin e pronës nga tërmeti, zjarret, por dhe dëmtime të tjera në pronë i konsiderojnë të rëndësishme, por shumica e qytetarëve teksa i pyesim shprehen se ende nuk i kanë të siguruara banesat apo edhe apartamentet e tyre ku jetojnë.

Mbi 700 apartamente të djegura në Tiranë! Ekspertët: Qytetarët sigurohen vetëm për shërbimet e detyrueshme

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:47

Sigurimin e pronës nga tërmeti, zjarret, por dhe dëmtime të tjera në pronë i konsiderojnë të rëndësishme, por shumica e qytetarëve teksa i pyesim shprehen se ende nuk i kanë të siguruara banesat apo edhe apartamentet e tyre ku jetojnë.