Mbi 87 mijë të evakuuar, Perëndimi në garë me kohën për të ikur nga Afganistani

Publikuar më: 25/8/2021, ora 19:36

Mbi 87 mijë të evakuuar, Perëndimi në garë me kohën për të ikur nga Afganistani

Publikuar më: 25/8/2021, ora 19:36

Misionet e huaja po përshpejtojnë operacionet e evakuimit, teksa afrohet afati i fundit i vendosur nga talebanët për të ikur nga Afganistani. Gjermania kërkon të ndihmojë afganët të largohen nga vendi edhe pas 31 gushtit dhe bën thirrje për negociata me talebanët. Militantët dhunojnë ata që i drejtohen aeroportit të Kabulit.

Mbi 87 mijë të evakuuar, Perëndimi në garë me kohën për të ikur nga Afganistani

Publikuar më: 25/8/2021, ora 19:36

Misionet e huaja po përshpejtojnë operacionet e evakuimit, teksa afrohet afati i fundit i vendosur nga talebanët për të ikur nga Afganistani. Gjermania kërkon të ndihmojë afganët të largohen nga vendi edhe pas 31 gushtit dhe bën thirrje për negociata me talebanët. Militantët dhunojnë ata që i drejtohen aeroportit të Kabulit.