Mbi kalë drejt Perëndimit, dokumentari që tregon “Vitin e madh të fitores” të Kim Jong Un

Publikuar më: 2/2/2022, ora 16:50

Mbi kalë drejt Perëndimit, dokumentari që tregon “Vitin e madh të fitores” të Kim Jong Un

Publikuar më: 2/2/2022, ora 16:50

Televizioni shtetëror i Koresë së Veriut transmetoi të martën një dokumentar të ri, të titulluar “Viti i madh i fitores, 2021”. Në 110 minuta shfaqej kronologjia e një serie arritjesh nga ana e liderit suprem të shtetit komunist, Kim Jong Un, përgjatë vitit të kaluar, përfshi zhvillimin e predhave, ndërtimet e reja dhe përpjekjet e vendit për të mposhtur pandeminë.

Mbi kalë drejt Perëndimit, dokumentari që tregon “Vitin e madh të fitores” të Kim Jong Un

Publikuar më: 2/2/2022, ora 16:50

Televizioni shtetëror i Koresë së Veriut transmetoi të martën një dokumentar të ri, të titulluar “Viti i madh i fitores, 2021”. Në 110 minuta shfaqej kronologjia e një serie arritjesh nga ana e liderit suprem të shtetit komunist, Kim Jong Un, përgjatë vitit të kaluar, përfshi zhvillimin e predhave, ndërtimet e reja dhe përpjekjet e vendit për të mposhtur pandeminë.