Mbijeton i harruar, 68-vjeçari mbledh bidonë dhe jeton pa ujë dhe drita

Publikuar më: 1/10/2021, ora 16:49

Mbijeton i harruar, 68-vjeçari mbledh bidonë dhe jeton pa ujë dhe drita

Publikuar më: 1/10/2021, ora 16:49

Dita e të moshuarit është një reflektim për gjendjen në të cilën ata ndodhen për vëmendjen dhe kujdesin që duhet për to.