Mbingarkesa në komisariate, gati “Blloku i sigurisë”, godina që do të presë të shoqëruarit

Publikuar më: 3/5/2022, ora 16:01

Mbingarkesa në komisariate, gati “Blloku i sigurisë”, godina që do të presë të shoqëruarit

Publikuar më: 3/5/2022, ora 16:01

Një godinë e re 5-katëshe do të presë të gjithë të arrestuarit dhe ndaluarit e komisariateve të Tiranës. Blloku i sigurisë i Policisë së Shtetit pritet t'i japë fund dhe mungesës së kushteve për personat e shoqëruar, ndërsa sistemimi i tyre para daljes në gjykatë do të bëhet në këtë godinë.

Mbingarkesa në komisariate, gati “Blloku i sigurisë”, godina që do të presë të shoqëruarit

Publikuar më: 3/5/2022, ora 16:01

Një godinë e re 5-katëshe do të presë të gjithë të arrestuarit dhe ndaluarit e komisariateve të Tiranës. Blloku i sigurisë i Policisë së Shtetit pritet t'i japë fund dhe mungesës së kushteve për personat e shoqëruar, ndërsa sistemimi i tyre para daljes në gjykatë do të bëhet në këtë godinë.