Mbipërdorimi i rrjeteve sociale sjell ankth, stres dhe vetmi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 10:16

Mbipërdorimi i rrjeteve sociale sjell ankth, stres dhe vetmi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 10:16

Motrat psikologet Manjola Daçi Koka dhe Qerime Daçi tregojnë problematikat që hasin të rinjtë në përdorimin e shpeshtë të teknologjisë.