Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 15%
  • Të drejtë 27%
  • Të vonuar 58%

Mbizotëron Covid-19, Tomini: Rriten rastet pozitive, por nuk është agresiv

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 16:11 | Aktualitet

Muaji shtator ka shënuar rritje të sëmundshmërisë në popullatë. Pas sezonit turistik dhe fillimit të shkollës janë aktivizuar një sërë virozash në qarkullim si dhe janë rritur infektimet nga Covid. Drejtues të Institutit të Shëndetit publik konfirmojnë për A2 se aktualisht Covid-19 po mbizotëron në popullatë kundrejt virozave të tjera.

Ditari A2 CNN