Mbledhja e dy qeverive, Rama-Kurti kërkojnë zbatimin e marrëveshjeve, shmangin “Open Balkan”

Publikuar më: 26/11/2021, ora 17:02

Mbledhja e dy qeverive, Rama-Kurti kërkojnë zbatimin e marrëveshjeve, shmangin “Open Balkan”

Publikuar më: 26/11/2021, ora 17:02

Ne mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, Shqipëria dhe Kosova nënshkruan 15 marrëveshje të tjera bashkëpunimi, që i shtohen 150 të tjerave të firmosura në 6 takimet e mëparshme të këtij formati. Albi Kurti e vuri theksin tek rëndësia e zbatimit të këtyre marrëveshjeve si e vetmja mënyrë për të forcuar bashkëpunimin mes vendeve.

Mbledhja e dy qeverive, Rama-Kurti kërkojnë zbatimin e marrëveshjeve, shmangin “Open Balkan”

Publikuar më: 26/11/2021, ora 17:02

Ne mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, Shqipëria dhe Kosova nënshkruan 15 marrëveshje të tjera bashkëpunimi, që i shtohen 150 të tjerave të firmosura në 6 takimet e mëparshme të këtij formati. Albi Kurti e vuri theksin tek rëndësia e zbatimit të këtyre marrëveshjeve si e vetmja mënyrë për të forcuar bashkëpunimin mes vendeve.