Mbledhja e Këshillit të Sigurimit të OKB, Osmani: Kosova shtet i pavarur, Serbia të kërkojë ndjesë

Publikuar më: 16/10/2021, ora 13:22

Mbledhja e Këshillit të Sigurimit të OKB, Osmani: Kosova shtet i pavarur, Serbia të kërkojë ndjesë

Publikuar më: 16/10/2021, ora 13:22

Përplasje në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Protagonistë ishin presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, dhe ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviç. Edhe njëherë Beogradit iu paraqit realiteti i pandryshueshëm.

Mbledhja e Këshillit të Sigurimit të OKB, Osmani: Kosova shtet i pavarur, Serbia të kërkojë ndjesë

Publikuar më: 16/10/2021, ora 13:22

Përplasje në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Protagonistë ishin presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, dhe ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviç. Edhe njëherë Beogradit iu paraqit realiteti i pandryshueshëm.