Mbledhja e Këshillit të Stabilizim Asociimit, këshilltarja e kryeministrit: U vlerësuan reformat

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:37

Mbledhja e Këshillit të Stabilizim Asociimit, këshilltarja e kryeministrit: U vlerësuan reformat

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:37

Për herë të parë jashtë Brukselit u mbajt sot në Tiranë mbledhja e Këshillit të Stabilizim Asociimit mes BE dhe Shqipërisë. Të pranishëm ishin edhe dy zyrtarët e lartë të Bashkimit Europian, shefi i diplomacisë europiane Josep Borrell dhe komisioneri europian Oliver Varhelyi. Në Konferencën për shtyp, Rama njoftoi pezullimin e pasaportave të arta, nismë për të cilën Brukseli ka qenë kundër, ndërsa shefi i qeverisë shqiptare tha se do te vijohet me Amnistinë Fiskale dhe legalizimin e kanabisit mjekësor.

Mbledhja e Këshillit të Stabilizim Asociimit, këshilltarja e kryeministrit: U vlerësuan reformat

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:37

Për herë të parë jashtë Brukselit u mbajt sot në Tiranë mbledhja e Këshillit të Stabilizim Asociimit mes BE dhe Shqipërisë. Të pranishëm ishin edhe dy zyrtarët e lartë të Bashkimit Europian, shefi i diplomacisë europiane Josep Borrell dhe komisioneri europian Oliver Varhelyi. Në Konferencën për shtyp, Rama njoftoi pezullimin e pasaportave të arta, nismë për të cilën Brukseli ka qenë kundër, ndërsa shefi i qeverisë shqiptare tha se do te vijohet me Amnistinë Fiskale dhe legalizimin e kanabisit mjekësor.