Mbledhja e Komitetit Teknik të Ekspertëve, nuk ndryshojnë masat pas ardhjes së Omicron

Publikuar më: 7/1/2022, ora 15:56

Mbledhja e Komitetit Teknik të Ekspertëve, nuk ndryshojnë masat pas ardhjes së Omicron

Publikuar më: 7/1/2022, ora 15:56

Shqipëria nuk ndryshon masat anti-Covid. Pavarësisht rritjes disafish të infektimeve ditore komiteti I ekspertëve ka lënë në fuqi kufizimet ekzistuese. Pas mbledhjes së zhvilluar pa praninë e medias, ministrja e Shëndetësisë ka komunikuar vendimin, ndërsa u ka bërë thirrje qytetarëve të zbatojnë masat aktuale. Maska është ë detyrueshme në ambiente të mbyllura, lëvizja e qytetarëve dhe aktivitetet lejohen deri në orën 23.

Mbledhja e Komitetit Teknik të Ekspertëve, nuk ndryshojnë masat pas ardhjes së Omicron

Publikuar më: 7/1/2022, ora 15:56

Shqipëria nuk ndryshon masat anti-Covid. Pavarësisht rritjes disafish të infektimeve ditore komiteti I ekspertëve ka lënë në fuqi kufizimet ekzistuese. Pas mbledhjes së zhvilluar pa praninë e medias, ministrja e Shëndetësisë ka komunikuar vendimin, ndërsa u ka bërë thirrje qytetarëve të zbatojnë masat aktuale. Maska është ë detyrueshme në ambiente të mbyllura, lëvizja e qytetarëve dhe aktivitetet lejohen deri në orën 23.