Mbledhja e përbashkët e dy qeverive në Elbasan, Rama dhe Kurti bëjnë bilancin e 150 marrëveshjeve

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:18

Mbledhja e përbashkët e dy qeverive në Elbasan, Rama dhe Kurti bëjnë bilancin e 150 marrëveshjeve

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:18

Shqipëria dhe Kosova do të vijojnë edhe këtë vit traditën e mbledhjes së përbashkët të qeverive, duke shënuar të 8-in takim zyrtar mes dy qeverive.