Mbledhja e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 26/11/2021, ora 13:22

Mbledhja e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 26/11/2021, ora 13:22

Gazetari i A2 CNN, Klevin Muka, jep detaje nga mbledhja e zhvilluar në Elbasan, në një lidhje direkte me “Ditarin” në A2 CNN.