Mbledhja e përbashkët Shqipëri-Kosovë, Rama dhe Kurti bëjnë bilancin e 150 marrëveshjeve

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 10:19

Mbledhja e përbashkët Shqipëri-Kosovë, Rama dhe Kurti bëjnë bilancin e 150 marrëveshjeve

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 10:19

Gazetari Klevin Muka raporton nga Elbasani mbi mbledhjen e qeverive të Tiranës dhe Prishtinës, dhe marrëveshjet më të rëndësishme që pritet të miratohen.

Mbledhja e përbashkët Shqipëri-Kosovë, Rama dhe Kurti bëjnë bilancin e 150 marrëveshjeve

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 10:19

Gazetari Klevin Muka raporton nga Elbasani mbi mbledhjen e qeverive të Tiranës dhe Prishtinës, dhe marrëveshjet më të rëndësishme që pritet të miratohen.