Mbledhja me ministra pa dekret, Vasili: Përçartje – A2

Mbledhja me ministra pa dekret, Vasili: Përçartje

Kreu i grupit parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, tha në A2 CNN se akti i sotëm i Kryeministrit Rama ishte përçartja e radhës.

“Të tilla karagjozllëqe, që mblidhen ministra dhe ish-ministra në selinë e Kryeministrisë… unë nuk mund të kuptoj dot një qeveri kaq të shpëlarë nga serioziteti shtetëror, ku në mbledhje qeverie vijnë ministra dhe ish-ministra”, thotë Vasili.