Mblidhet Asambleja, fjalimi i Ramës informon anëtarët socialistë

Publikuar më: 4/9/2023, ora 17:37

Mblidhet Asambleja, fjalimi i Ramës informon anëtarët socialistë

Publikuar më: 4/9/2023, ora 17:37

Anëtarët e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste janë thirrur sot në një mbledhje, ku kryeministri Rama do t’u drejtohet me një fjalim, përmes të cilit pritet të njihen me ndryshimet ne kabinetin qeveritar. Gjatë kësaj mbledhjeje do të miratohen dhe ndryshimet në sekretariatin socialist.

Mblidhet Asambleja, fjalimi i Ramës informon anëtarët socialistë

Publikuar më: 4/9/2023, ora 17:37

Anëtarët e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste janë thirrur sot në një mbledhje, ku kryeministri Rama do t’u drejtohet me një fjalim, përmes të cilit pritet të njihen me ndryshimet ne kabinetin qeveritar. Gjatë kësaj mbledhjeje do të miratohen dhe ndryshimet në sekretariatin socialist.