Mblidhet grupi i PS, deputetët pakënaqësi për pensionet dhe Hipotekën! Asnjë vendim për Ahmetajn

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:41

Mblidhet grupi i PS, deputetët pakënaqësi për pensionet dhe Hipotekën! Asnjë vendim për Ahmetajn

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:41

Në mbledhjen e parë si kryetar grupi i mazhorancës, Bledi Cuci është njohur me shqetësimet e qytetarëve të sjella nga deputetët. Problemet me marrjen e shërbimeve nga Hipoteka dhe pakënaqësitë me rritjen e pensioneve në fshat kanë qenë disa prej çështjeve që socialistët kërkuan që të rishikohen nga pushteti qendror.

Mblidhet grupi i PS, deputetët pakënaqësi për pensionet dhe Hipotekën! Asnjë vendim për Ahmetajn

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:41

Në mbledhjen e parë si kryetar grupi i mazhorancës, Bledi Cuci është njohur me shqetësimet e qytetarëve të sjella nga deputetët. Problemet me marrjen e shërbimeve nga Hipoteka dhe pakënaqësitë me rritjen e pensioneve në fshat kanë qenë disa prej çështjeve që socialistët kërkuan që të rishikohen nga pushteti qendror.