Mblidhet sekretariati i PS, Gjiknuri: Pas analizës nis procesi i ristrukturimit të partis

Pak ditë pas emërimit, kryeministri Rama ka mbledhur në seli gjithë sekretarët e Partisë Socialiste. Në këtë mbledhje është diskutuar lidhur me objektivat e reja të Partisë Socialiste, si dhe janë deleguar kompetencat për të gjithë sekretarët.