‘’Mbrëmje gjigantësh’’, Kadare mbledh ”ajkën” e aktorëve shqiptarë në Vlorë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:58

‘’Mbrëmje gjigantësh’’, Kadare mbledh ”ajkën” e aktorëve shqiptarë në Vlorë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:58

Gjigandë të skenës dhe kinematografisë shqiptare kanë performuar në një mbrëmje të veçantë buzë detit në Vlorë, poezitë e gjigandit të letrave shqipe, Ismail Kadare. Poezitë si dhe këngët me tekstet e Kadaresë, kanë mbushur me emocion të pranishmit, të cilët e kanë cilësuar aktivitetin si një mbrëmje të jashtëzakonshme.

‘’Mbrëmje gjigantësh’’, Kadare mbledh ”ajkën” e aktorëve shqiptarë në Vlorë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:58

Gjigandë të skenës dhe kinematografisë shqiptare kanë performuar në një mbrëmje të veçantë buzë detit në Vlorë, poezitë e gjigandit të letrave shqipe, Ismail Kadare. Poezitë si dhe këngët me tekstet e Kadaresë, kanë mbushur me emocion të pranishmit, të cilët e kanë cilësuar aktivitetin si një mbrëmje të jashtëzakonshme.