Mbretëresha Elisabeth II, simbol i unitetit dhe qëndrueshmërisë në 70 vite sundim

Publikuar më: 9/9/2022, ora 12:37

Mbretëresha Elisabeth II, simbol i unitetit dhe qëndrueshmërisë në 70 vite sundim

Publikuar më: 9/9/2022, ora 12:37

Elisabeth II ishte sundimtarja më jetëgjatë në historinë e Britanisë së Madhe dhe u bë simbol i unitetit dhe qëndrueshmërisë përgjatë dekadave të revolucionit social. Bashkëpunoi me 15 kryeministra duke filluar nga Winston Churchill, dhe duke takuar çdo president amerikan që prej kurorëzimit

Mbretëresha Elisabeth II, simbol i unitetit dhe qëndrueshmërisë në 70 vite sundim

Publikuar më: 9/9/2022, ora 12:37

Elisabeth II ishte sundimtarja më jetëgjatë në historinë e Britanisë së Madhe dhe u bë simbol i unitetit dhe qëndrueshmërisë përgjatë dekadave të revolucionit social. Bashkëpunoi me 15 kryeministra duke filluar nga Winston Churchill, dhe duke takuar çdo president amerikan që prej kurorëzimit