Mbretëresha vdiq, rroftë mbreti! Nga paratë, flamujt e deri te pasaportat, çfarë ndryshon në Britani

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:55

Mbretëresha vdiq, rroftë mbreti! Nga paratë, flamujt e deri te pasaportat, çfarë ndryshon në Britani

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:55

Nga paratë, pullat dhe kutitë postare, te vulat e garancisë për ushqimet dhe produkte të tjera e deri te pasaportat, shumë ndryshime do të ketë në jetën e britanikëve pas ndarjes nga jeta të mbretëreshës Elizabet.

Mbretëresha vdiq, rroftë mbreti! Nga paratë, flamujt e deri te pasaportat, çfarë ndryshon në Britani

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:55

Nga paratë, pullat dhe kutitë postare, te vulat e garancisë për ushqimet dhe produkte të tjera e deri te pasaportat, shumë ndryshime do të ketë në jetën e britanikëve pas ndarjes nga jeta të mbretëreshës Elizabet.