Mbreti flet në Parlament: I vendosur t’i qëndroj besnik modelit kushtetues

Publikuar më: 12/9/2022, ora 15:27

Mbreti flet në Parlament: I vendosur t’i qëndroj besnik modelit kushtetues

Publikuar më: 12/9/2022, ora 15:27

Mbreti Charles III tha se ishte i vendosur të ndiqte shembullin e nënës së tij, Mbretëreshës Elizabeth II, në fjalimin e mbajtur para ligjvënësve ditën e hënë. Në një ceremonitë zhvilluar në Westminster Hall, Charles e cilësoi parlamentin si instrumentin e gjallë të demokracisë së vendit, dhe u zotua t’i përmbahet parimit të qeverisjes kushtetuese.

Mbreti flet në Parlament: I vendosur t’i qëndroj besnik modelit kushtetues

Publikuar më: 12/9/2022, ora 15:27

Mbreti Charles III tha se ishte i vendosur të ndiqte shembullin e nënës së tij, Mbretëreshës Elizabeth II, në fjalimin e mbajtur para ligjvënësve ditën e hënë. Në një ceremonitë zhvilluar në Westminster Hall, Charles e cilësoi parlamentin si instrumentin e gjallë të demokracisë së vendit, dhe u zotua t’i përmbahet parimit të qeverisjes kushtetuese.