Mbrojtja e fëmijëve në shkolla, ndryshon perimetri i sigurisë, monitorim rrugëve e bizneseve

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:41

Mbrojtja e fëmijëve në shkolla, ndryshon perimetri i sigurisë, monitorim rrugëve e bizneseve

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:41

Institucionet arsimore do të kenë mbrojtje të veçantë nga policia. Paketa e masave të sigurisë është prezantuar nga ministri i Brendshëm në prani të ministres së arsimit dhe drejtuesve të policisë.

Mbrojtja e fëmijëve në shkolla, ndryshon perimetri i sigurisë, monitorim rrugëve e bizneseve

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:41

Institucionet arsimore do të kenë mbrojtje të veçantë nga policia. Paketa e masave të sigurisë është prezantuar nga ministri i Brendshëm në prani të ministres së arsimit dhe drejtuesve të policisë.