Mbrojtja nga gripi në pandemi, të parët vaksinohen mjekët, vijon me mësuesit dhe grupet e riskut

Janë çdo ditë në kontakt me pacientët e prekur nga koronavirusi dhe veç masave ndaj virusit duhet të mbrohen edhe nga gripi.