“Mbushet” arka e shtetit, gati 327 miliardë lekë më shumë në buxhet për 7 mujorin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 20:23

“Mbushet” arka e shtetit, gati 327 miliardë lekë më shumë në buxhet për 7 mujorin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 20:23

Rritja e çmimeve po vijon të zbrazë xhepat e qytetarëve e po mbush arkën e shtetit. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në harkun e muajve janar-maj, të ardhurat arritën në gati 327 miliard lekë.

“Mbushet” arka e shtetit, gati 327 miliardë lekë më shumë në buxhet për 7 mujorin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 20:23

Rritja e çmimeve po vijon të zbrazë xhepat e qytetarëve e po mbush arkën e shtetit. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në harkun e muajve janar-maj, të ardhurat arritën në gati 327 miliard lekë.